123laptopaccu.com - de goedkoopste batterij , Wij garanderen alle batterijen kwaliteit, lage prijs ,1 jaar garantie,goede service, alle batterijen veilig betalen !
accu shopAlgemene voorwaarden

Als blijkt dat uw product niet goed functioneert, ook al hebt u het op de juiste wijze (en in overeenstemming met de schriftelijke gebruikers- en bedieningsaanwijzingen) gebruikt, binnen de termijn van 6 maanden na aankoop via onze website www.123laptopaccu.com, wordt dit product kosteloos gerepareerd of vervangen indien Portable Parts dat raadzamer acht. Om aanspraak te maken op deze garantie moet de klant het product en het aankoopbewijs voor het einde van de garantieperiode overleggen.


Niet Goed? Geld terug! Garantie

Wanneer uw adapter of accu het begeeft hebt u snel een vervangend exemplaar nodig. Het kan echter voorkomen dat u per abuis een verkeerde adapter of accu bestelt, of dat het probleem achteraf niet bij het door u bestelde onderdeel lag.
Het is daarom goed te weten dat wij een Niet Goed? Geld Terug! garantie hanteren.
Mocht de adapter of accu die u hebt besteld onverhoopt niet passen, of bleek het probleem niet bij dat onderdeel te liggen, kunt u deze binnen 10 dagen retourneren. Wij betalen u dan het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug. Door deze garantie loopt u nooit het risico met onnodige kosten geconfronteerd te worden!


Voorwaarden

Wij verbinden natuurlijk wel een aantal voorwaarden aan bovenstaande garantie. Zo dient het product in originele staat te zijn en alle verpakkingen onbeschadigd. Verder nemen wij alleen retouren in behandeling welke vooraf bij ons zijn aangemeld. Zo kunnen wij een spoedige terugbetaling garanderen.


Retourneren van uw Product

Wanneer u besluit een product te willen retourneren, verzoeken wij dit vooraf kenbaar te maken per e-mail of telefoon. Gebruik hiervoor onze contactpagina.
Het kan voorkomen dat u per abuis een verkeerde adapter of accu hebt besteld, of dat het probleem achteraf niet bij het door u bestelde onderdeel lag.Mocht de adapter of accu die u als consument hebt besteld onverhoopt niet passen, of bleek het probleem niet bij dat onderdeel te liggen, kunt u deze binnen 10 dagen retourneren. Wij betalen u dan het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug.
De aansprakelijkheid van Portable Parts in het kader van deze garantie blijft beperkt tot het repareren of vervangen van het product. Portable Parts accepteert geen aansprakelijkheid voor indirecte schade of gevolgschade, of ander leed van de klant voortvloeiend uit eventuele defecten van het product, en voor eventuele vertragingen bij de reparatie.
Garantie geldt uitsluitend indien het aankoopbewijs bij het product wordt overlegd.

Copyright © 2018 Laptop Accu's , goedkoop laptop batterij, All Rights Reserved! Email: notebookbatteriesforsell@gmail.com